workshop Actieve Ontspanning
Baduanjin ChiKung,  8 Brokaten oefening  

Donderdag 4, 11 en 18 juli van 19.30 - 21.30, totale kosten € 54,00

                                       

Een van de oudste en meest beoefende rek- en strekoefening ter wereld.

De oefeningen van de 8 Brokaten zijn al meer dan duizend jaar oud. Ze werden voor het eerst beschreven in een taoïstische tekst uit de 8e eeuw en er zijn in de loop van de tijd verschillende versies van de 8 Brokaten oefeningen ontwikkeld.
De basisprincipes van alle versies zijn echter gelijk.
Ze volgen zorgvuldig het principe van Yin en Yang wat 
terug te vinden is in de bewegingen: openen en sluiten, het spannen en weer ontspannen van spieren, beweging en adem met elkaar verbinden. Een serie van rek- en strekoefeningen om lichaam, geest en adem in balans te brengen en zo totale gezondheid te bevorderen.

Donderdag 4, 11 en 18 juli van 19.30 - 21.30, totale kosten € 54,00

Chi Kung is één van de therapievormen van de traditionele Chinese geneeswijze.

Chi staat voor het Chinese concept van levensenergie, de basis van de traditionele Chinese geneeswijze. Kung betekent zoveel als 'kunst' of 'vaardigheid'. Chi Kung kan dus vertaald worden als het cultiveren van je levensenergie.Chi staat voor het Chinese concept van levensenergie, de basis van de traditionele Chinese geneeswijze. Kung betekent zoveel als 'kunst' of 'vaardigheid'. Chi Kung kan dus vertaald worden als het cultiveren van je levensenergie.

Wees meditatief; Innerlijk rustig en ont-spannen, actief en alert in het dagelijkse leven.

 
 

PRIVACY EN VEILIGHEID

Bij TaiChi-Rotterdam vinden we privacy belangrijk. Daarom hebben we de hieronder ons privacy beleid in begrijpelijke taal uiteen gezet. Dit privacy beleid geldt voor ieder websitebezoek, iedere aanmelding, transactie en iedere overeenkomst op of via TaiChi-Rotterdam.nl en is niet van toepassing op eventuele websites van derden waar wij naartoe linken.

PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens zijn voor ons persoonlijke gegevens zoals je naam, adres of e-mailadres die je aan ons verstrekt. Bij een aanmelding voor een les, een wekelijks abonnement of het doen van een aankoop op TaiChi-Rotterdam.nl word je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om de betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om de administratie of je bestelling af te handelen.

Bij het verwerken van persoonsgegevens geldt dat alleen de gegevens gebruikt worden die jij zelf actief achtergelaten hebt op TaiChi-Rotterdam.nl Wij stellen persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking, met uitzondering van partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst. Persoonsgegevens worden nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt, namelijk het uitvoeren van de overeenkomst.

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (WBP)

Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard en gebruikt, onder deze wet vallen.

VERWIJDERING PERSOONSGEGEVENS

Indien gewenst, kun je op ieder moment je persoonsgegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen. Je kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar info@ TaiChi-Rotterdam.nl

locatie
Move Along Studio, 2e Pijnackerstraat 13, Rotterdam.

PHP FormMail Generator - A free tool to create ready-to-use web email forms with file upload, auto-response email, and dependent dropdowns.