Carpe Diem met Chi in Balans 

vanaf 7 mei gedurende 10 weken iedere dinsdagavond van 19.30-20.30 uur 

kosten: € 100,-

                                       

Chi in Balans is training van Lichaam en Geest.
Eenvoudige en makkelijk aan te leren oefeningen die lichaam, geest en adem in evenwicht brengen wat leidt tot diepe ontspanning en een bewust-zijn. Aandacht circuleert makkelijker door het lichaam en je gaat effectiever met je energie om. Energie volgt de aandacht, waar de aandacht gaat volgt de energie. Visualisatie is hierbij een krachtig hulpmiddel.

Een les bestaat uit oefeningen waarbij men bewegingspatronen enige malen herhaalt en naar een volgende over gaat. De les wordt afgewisseld met houdingen die langere tijd worden aangehouden.

Chi in Balans met Chi Kung, één van de therapievormen van de traditionele Chinese geneeswijze.

Chi staat voor het Chinese concept van levensenergie, de basis van de traditionele Chinese geneeswijze. Kung betekent zoveel als 'kunst' of 'vaardigheid'. Chi Kung kan dus vertaald worden als het cultiveren van je levensenergie.

Wees meditatief; Innerlijk rustig en ont-spannen, actief en alert in het dagelijkse leven.

 
 

PRIVACY EN VEILIGHEID

Bij TaiChi-Rotterdam.nl vinden we privacy belangrijk. Daarom hebben we de hieronder ons privacy beleid in begrijpelijke taal uiteen gezet. Dit privacy beleid geldt voor ieder websitebezoek, iedere aanmelding, transactie en iedere overeenkomst op of via TaiChi-Rotterdam.nl en is niet van toepassing op eventuele websites van derden waar wij naartoe linken.

PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens zijn voor ons persoonlijke gegevens zoals je naam, adres of e-mailadres die je aan ons verstrekt. Bij een aanmelding voor een les, een wekelijks abonnement of het doen van een aankoop op TaiChi-Rotterdam.nl word je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen zoals je naam, e-mailadres, afleveradres en gegevens om de betaling te kunnen verwerken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om de administratie of je bestelling af te handelen.

Bij het verwerken van persoonsgegevens geldt dat alleen de gegevens gebruikt worden die jij zelf actief achtergelaten hebt op TaiChi-Rotterdam.nl Wij stellen persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking, met uitzondering van partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de overeenkomst. Persoonsgegevens worden nooit voor andere doeleinden gebruikt dan waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt, namelijk het uitvoeren van de overeenkomst.

WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS (WBP)

Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) gevolgd. Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. De WBP is onder andere van toepassing op gegevens die verwerkt worden via websites. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard en gebruikt, onder deze wet vallen.

VERWIJDERING PERSOONSGEGEVENS

Indien gewenst, kun je op ieder moment je persoonsgegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen. Je kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar info@ TaiChi-Rotterdam.nl

locatie
Move Along Studio, 2e Pijnackerstraat 13, Rotterdam.

PHP FormMail Generator - A free tool to create ready-to-use web email forms with file upload, auto-response email, and dependent dropdowns.